Ons concept

Ons concept

Ons Kommerling 76md-chassis heeft drie verbindingen van 76 mm diep om een ​​hoge isolatie te garanderen. Het is ook versterkt met een constructie van 2 mm die ongeëvenaarde stabiliteit op dit gebied biedt.

De framehardware van het merk Sigiena is gemaakt van titanium en zorgt voor compromisloze robuustheid.

Ons unieke team van instructeurs levert serieus kwaliteitswerk.

De afwerking kan naar eigen smaak aangepast worden, of het nu gaat om PVC lamellen of plafonds.

Raam- en toegangsdeursystemen

KÖMMERLING PVC ramen en toegangsdeuren bieden u de beste prestaties voor meer comfort in uw huis.

Onze productreeksen, ontworpen en vervaardigd in Frankrijk, zijn gecertificeerd voor particuliere residentiële installaties en voldoen aan de normen van de RE 2020-milieuvoorschriften. Onze lange ervaring en onze historische knowhow als fabrikant van raamprofielen stellen ons in staat om onze klanten te voorzien van producten die zo goed mogelijk aansluiten bij hun behoeften.

Al onze raam- en deurprofielen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden echte isolatie terwijl routineonderhoud wordt vergemakkelijkt. Ons PVC is 100% recyclebaar, betrouwbaar en duurzaam.

Alle buitenmuren zijn gemaakt met een dikte van 2,7 mm, d.w.z. 0,2 mm dikker dan de Franse normen. Dit garandeert een mechanisch sterke, stijve en robuuste scheidingswand. De structuur is daarom over lange lengtes versterkt voor een betere stabiliteit.

Om altijd optimaal aan de behoeften van de klant te voldoen, is KÖMMERLING ook de maker van bepaalde componenten, zoals stabilisatoren die een witte tint behouden. Als pioniers in de ontwikkeling hebben we besloten deze PVC-stabilisator te ontleiden.

SCHUIFSYSTEMEN

KÖMMERLING biedt een breed scala aan schuifsystemen:

Schuiframen, schuifdeuren, hefschuifdeuren. Bij elk van onze producten zorgen wij ervoor dat de afdichting zo effectief mogelijk is. Draag bij aan het verbeteren van het comfort van het leven. In de zomer houden de muren de warmte buiten en in de winter blijft de warmte binnen.

Onze erkers zijn ontworpen met verschillende inbouwdieptes. Hierdoor kunnen wij producten aanbieden die voldoen aan de wensen van onze klanten. Wij spelen in op uw wens om samen uw project te ontwikkelen.

Onze oplossing is zeer eenvoudig dagelijks te gebruiken. Kies uw naar buiten draaiende schuifdeur en profiteer van de vele voordelen. Bespaar ruimte in je woonkamer dankzij de eenvoudige en praktische opening. De glazen ruimtes zijn ruimer, waardoor er meer natuurlijk licht in het huis komt, wat het gevoel van welzijn verder versterkt.

Schuif- en heframen verbinden binnen en buiten. Als u uitkijkt op het terras of de tuin, kunt u niet alleen ontspannen, maar ook uw geest kalmeren. Je kunt wegkijken van de spelende kinderen of gewoon ontspannen totdat de natuur wakker wordt. De woonruimtes bieden echte continuïteit met de buitenomgeving.

SLUITINGSSYSTEMEN

Rolluiken: een overtuigend scala aan functies en voordelen.

ROLLUIKDOOS

PVC rolluikkasten worden toegepast in nieuwe en oude constructies met PVC, aluminium en houten kozijnen. Afhankelijk van de inbouwomstandigheden kan de rolluikkast inwendig of met de bodemafdekking worden geopend.

ROLBRUIKBLADEN

Onze hoogwaardige PVC-rolluiken zijn echte alleskunners. Doe het licht en geluid uit. Geeft schaduw in de zomer. Betere isolatie in de winter. Het toevoegen van de juiste additieven zorgt voor een betere bescherming tegen diefstal.