Entreprise de pose de châssis en PVC et en aluminium

GOED ONDERHOUD = LANGE LEVENSDUUR!

Regelmatig onderhoud van PVC-frames is essentieel om hun levensduur en prestaties te garanderen.

Contacteer ons

Allereerst is het aan te raden PVC kozijnen regelmatig schoon te maken met een sopje en een zachte spons . Vermijd het gebruik van schurende producten, zoals agressieve schoonmaakmiddelen of schoonmaakmiddelen op basis van aceton, omdat deze het PVC-oppervlak kunnen beschadigen. Bovendien is het belangrijk om geen schraper of mes te gebruiken om hardnekkige vlekken te verwijderen, omdat hierdoor krassen op het oppervlak kunnen ontstaan.

Dan is het raadzaam om regelmatig de staat van de afdichtingen rond de frames te controleren . Als u barsten of lekkages opmerkt, is het raadzaam deze onmiddellijk te vervangen om te voorkomen dat er water in uw huis sijpelt.

Tenslotte is het belangrijk om het hang- en sluitwerk van PVC-kozijnen regelmatig te smeren om vastlopen te voorkomen. Gebruik een lichte olie, zoals paraffineolie of siliconenolie, om de bewegende delen van de frames te smeren.

Door deze eenvoudige tips op te volgen , kunt u uw PVC-kozijnen jarenlang in goede staat houden.

Als u vragen heeft over het onderhoud van PVC-frames of als u een reparatie- of vervangingsservice nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons installatiebedrijf voor PVC- en aluminiumframes in Brussel. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hoogwaardige PVC en aluminium kozijnen en helpen u graag om uw kozijnen in goede staat te houden.